Дуже добра новина із зони АТО

23.04.2016 17:23
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Дуже добра новина із зони АТО

Сьогодні, 23 квітня, у селищі Новоайдар на Луганщині було офіційно відкрито відремонтований міст через річку Айдар.

На ремонт мосту, який тривав майже чотири місяці було витрачено 1 млн гривень. Підрядником було демонтовано асфальтно-бетонне покриття, збито опалубку, пов’язано та зварено арматуру. Після чого конструкцію залили бетоном, щоб утворити монолітну плиту. Наразі міст став значно ширшим і на ньому з’явилися пішохідні тротуари з поручнями.
На урочисте відкриття завітали: керівник Луганської обласної ВЦА Георгій Тука, народний депутат України Віталій Курило, керівництво Новоайдраського району та місцеві мешканці.
"Я не сумніваюсь, що отримаю багато критики від так званих "героїв" фейсбуку, що ніби, черговий раз губер піариться на дрібничках. Але, я абсолютно розумію як ця "дрібничка" в межах держави, важлива для вас. Саме з таких "дрібничок" і складається мозаїка, яка зветься Україна. Учора також було прийнято рішення про початок ремонту дороги на Новоайдар. Крім того, прийнято рішення про ремонт ще одного мосту у вашому районі", – зазначив очільник Луганської області Георгій Тука.
"Я вас вітаю зі старим-новим мостом. Ремонтуються лікарні, будинки, школи. Це все почалося і це буде зроблено. Я, як народний депутат зараз активно займаюся питанням щоб на Луганську область було додатково виділено 800 млн гривень", – сказав народний депутат України Віталій Курило.
"Потроху, як цей міст, наше з вами життя буде оновлюватися. Повірте мені, у нас буде найкращий населений пункт і найкращий район в Україні", – наголосив голова Новоайдарської районної державної адміністрації Віктор Сергієнко.



Теги: Донбасс, Луганская область, мост, АТО, Георгий Тука
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх