Як поліція "відпрацювала" місто Очеретино

19.06.2016 16:23
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Як поліція "відпрацювала" місто Очеретино

За 10 днів роботи новоствореної дільниці у Очеретино краматорські правоохоронці провели "відпрацювання" цього населеного пункту та району. Як результат – виявлення фактів зберігання наркотиків та зброї, функціонування незаконних пунктів прийому металу, фіксація виготовлення та зберігання самогону, перевірка неблагонадійних сімей та поміч родинам, що опинилися у складних життєвих умовах, роз’яснювальна робота у торгівельних закладах.

Крім того, правоохоронці за гарячими слідами розкрили крадіжку. До пункту поліції звернулася 37-річна мешканка Очеретино, яка заявила, що в неї із квартири викрали гроші. За гарячими слідами поліцейські встановили особу та знайшли викрадача – 24-річного хлопця, який напередодні був у гостях потерпілої, та, скориставшись моментом, викрав у неї 13 тисяч російських рублів. Речові докази буди вилучені та після проведення необхідних слідчих дій були повернуті власниці. Порушено кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Паралельно із роботою по розкриттю злочинів та правопорушень групою співробітників поліції Краматорського відділу поліції (саме вони теперь займаються н.п.Очеретино) проводилися оперативно-профілактичні заходи щодо перевірки торгових закладів, які здійснюють продаж алкогольних напоїв з метою виявлення торгівлі неліцензійним товаром, а також профілактичні бесіди з працівниками даних закладів з метою недопущення продажу алкогольних напоїв військовослужбовцям.

Правоохоронці у межах своїх повноважень надавали різноманітну допомогу сім'ям, які опинилися в складних життєвих обставинах, з'ясовували умови проживання дітей та цікавилися, чи не потрібна жителям їх допомога або захист, повідомляє Краматорський відділ поліції ГУ НП в Донецькій області.



Теги: Донбасс, полиция, Очеретино
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх