Як продовжити пропуск в зону АТО: чотири важливi поради

28.06.2016 05:49
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Як продовжити пропуск в зону АТО: чотири важливi поради

Один рік - стільки діє електронний пропуск для перетину лінії розмежування в Донецькій і Луганській областях. У багатьох термін придатності таких перепусток зовсім скоро добіжить кінця. Адже в липні виповниться рік з моменту офіційного запуску сайту СБУ https://urp.ssu.gov.ua, на якому і оформляються електронні дозволи. Нагадуємо, як продовжити пропуск.

  • Ті, хто оформляв пропуск на сайті https://urp.ssu.gov.ua, за два місяці до закінчення терміну його дії, побачать в розділі "історія подачі заяви" кнопку "Переподати". Новий електронний дозвіл оформлятиметься протягом 10 днів. Скористатися ним можна через 3 дні після його отримання. За цей час дані про нього збережуться в систему Державної прикордонної служби України.
  • Тим, хто не встиг пепеподать заяву на продовження пропуску, доведеться наново реєструватися на сайті і подавати нову заяву. Як це зробити, читайте тут.
  • Ті, хто оформляв пропуск в координаційних групах або центрах, можуть переоформити його там же, або самостійно на сайті https://urp.ssu.gov.ua. 
  • Якщо ви вже реєструвалися на сайті Реєстру дозволів, але забули логін або пароль - не біда. На головній сторінці, під формою авторизації натисніть на лінк "Забули логін або пароль?". Дотримуйтесь простої інструкції, щоб відновити свій доступ.


За будь-яких питань - звертайтесь до юристів Всеукраїнського благодійного фонду «ГОРЄНІЄ» за контактами Віртуального правового центру:

Skype:
Для Дніпропетровщини: yurist.gorenie.dp
Для Запорізької області: yurist.gorenie.zp
Для Донецької області: yurist.gorenie.dn

Гаряча лінія та Viber для усіх регіонів: 050 044 56 01.
Гаряча лінія: 068 569 93 06 


Фото: www.0623.com.ua

Теги: Донбасс, блокпост, АТО, пропуск
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх