122 артилерія вдарила по силам АТО у Широкиному, 120 мм міномети крили Майорськ та Талаковку

20.07.2016 06:57
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
122 артилерія вдарила по силам АТО у Широкиному, 120 мм міномети крили Майорськ та Талаковку

Упродовж минулої доби, 19 липня, зафіксовано 54 випадки відкриття вогню окупантами Донбасу. З них по 24 на Донецькому і Маріупольському напрямках та 6 на Луганщині.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, на Маріупольському напрямку із забороненої Мінськими угодами 122 мм артилерії ворог випустив 12 снарядів по наших опорних пунктах у Широкиному. Крім цього, застосував 82 мм міномети, гранатомети та великокаліберні кулемети. По українських воїнах у Талаківці противник бив із 120 та 82 мм мінометів. Під мінометні обстріли також потрапили наші захисники у Красногорівці, Гнутовому та Водяному, а з інших видів стрілецької зброї – у Мар’їнці, Славному, Старогнатівці та Новогригорівці.
На Донецькому напрямку найгарячішим населеним пунктом залишається Авдіївка. Тут ворог задіяв проти наших військ 120 та 82 мм міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброї. Також, із 120 мм мінометів противник обстріляв Майорськ, а з мінометів калібру 82 мм – шахту Бутівку, Опитне та Зайцеве.
На Луганщині із 82 мм мінометів, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів окупанти стріляли по Станиці Луганській, зенітні установки були застосовані під Нозванівкою, а БМП – під Новоолександрівкою.



Теги: Донбасс, война, АТО, обстрелы, оккупанты
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх