Подробиці "святкового" розстрілу Авдіївки: це були танк та 120 мм міномет

24.08.2016 20:43
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Подробиці "святкового" розстрілу Авдіївки: це були танк та 120 мм міномет

Прес-офіцер української сторони СЦКК підполковник Вадим БАКАЙ повідомив подробиці сьогоднішньої атаки окупантів на прифронтову Авдіївку.

Ось, що пише Вадим:

"Сьогодні вночі бойовики незаконних збройних формувань ОРДО обстріляли місто Авдіївку з основного озброєння танка та мінометів калібром 120 мм. Слід відзначити, що стрільбу вони вели по центральній частині міста з напрямків населених пунктів Ясинувата та Яковлівка.
Цього разу руйнувань зазнали будівлі по проспекту Індустріальний. Внаслідок влучання танкового боєприпасу у гараж, де зберігалася автомобільна техніка, пошкоджено дах споруди та виведено з ладу автомобіль марки "Газель". По цьому ж проспекту прямим влучанням танкового снаряду зруйновано частину четвертого поверху житлового будинку. На прилеглій території ушкоджень зазнала й будівля господарського призначення.
Декілька 125-мм снарядів влучили у залізничну станцію "Авдіївка". Ушкоджень зазнала станційна електропідстанція, що призвело до знеструмлення залізничної інфраструктури, зупинки руху потягів як пасажирських, так і вантажних. У деяких місцях перебито залізничну колію та пошкоджено контактну мережу.
Спостережна група української сторони СЦКК задокументувала всі факти грубого порушення режиму припинення вогню та застосування забороненого Мінськими угодами озброєння з боку незаконних збройних формувань ОРДО у місті Авдіївка. Документи фотофіксації передані представникам спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні".



Теги: Донбасс, война, Авдеевка, танк, АТО
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх