Учасники блокади Донбасу заявили про початок нового етапу

16.02.2017 21:00
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Учасники блокади Донбасу заявили про початок нового етапу

Активісти, котрі є активними учасниками торгової блокади Донбасу, заявили, що починають новий етап акції, який буде полягати у перекритті автомагістралей .

Як повідомляє replyua.net, про це йде мова на відповідній сторінці «Штабу блокади торгівлі з окупантами» в соцмережі. Зокрема, наголошується, що в Луганській області, неподалік населеного пункту Золоте ветерани антитерористичної операції, члени громадських рухів та волонтери відкрили перший блокпост, на якому будуть перекриватися поставки контрабандної продукції, контрафакт та торгівлю з окупантами, яка здійснюється автомобільним транспортом. 

У тексті також мова йде про плани учасників блокади відкрити блокпости на інших автомобільних трасах. «Тим більше, що вугілля постачають лише залізничним сполученням, яке і так перекрите», - додали в штабі.

Нагадаємо, що вчора Кабмін повідомив про введення режиму надзвичайного стану на ринку електроенергії. Відповідне рішення було затверджено під час позачергового засідання уряду. Український прем’єр-міністр Володимир Гройсман в черговий раз засудив блокування активістами постачання антрацитового вугілля з тимчасово окупованих територій. 



Теги: Донбасс, блокада
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх