Донецьку поліцію перевели на посилений режим через загострення ситуації на Донбасі

13.03.2017 08:15
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Донецьку поліцію перевели на посилений режим через загострення ситуації на Донбасі

Представництво Національної поліції на Донеччині повідомило про переведення підрозділів правоохоронців на поширений режим роботи через загострення ситуації в регіоні, інформує replyua.net з посиланням на Укрінформ.

В поліції зазначили, що в зв’язку з цим підвищено рівень контролю на місцевих блокпостах для виявлення нелегальної зброї, яку незаконно транспортують в зону військового конфлікту. Також в районах, де ведуться обстріли, задіяно слідчо-оперативні групи правоохоронців, які документують всі пошкодження та допомагають місцевим жителям впоратись з наслідками обстрілів сепаратистів. Крім того, в поліції зауважили, що для посилення охорони порядку в районах, де відсутнє електропостачання, правоохоронці будуть здійснювати посилені перевірки на дорогах на блокпостах для виявлення розвідувальних груп бойовиків, які можуть скористатись ситуацією і проникнути на підконтрольні Києву території. 

Нагадаємо, наразі внаслідок чергових обстрілів Авдіївка вкотре залишилась без світла. Важливі об’єкти міста працюють завдяки підключенню до електрогенераторів. 



Теги: Донбасс, полиция, обострение
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх