Під Києвом бувший міліціонер скоїв ДТП, а потім втік за допомогою своїх охоронців

04.07.2016 08:32
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Під Києвом бувший міліціонер скоїв ДТП, а потім втік за допомогою своїх охоронців

Увечері 3 липня біля міста Боярка Київської області сталася ДТП, унаслідок якої постраждала сім'я фотокореспондента Макса Левіна. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила журналіст Соня Кошкіна, повідомляє tsn.ua.

За її словами, Макс Левін з родиною їхав по дорозі Боярка-Забір'я, коли із зустрічної смуги вилетіла "Audi Q7" і скоїла лобове зіткнення з машиною журналіста. У салоні автомобіля Левіна на момент ДТП, окрім нього самого, перебували його дружина і двоє дітей.

Унаслідок аварії дружина Левіна з множинними переломами перебуває у лікарні, там же і його син – у нього забій головного мозку, дитину зараз перевозять з Боярки до дитячої обласної лікарні.

Соня Кошкіна пише, що водія "Audi Q7 звуть Іван Федорко. За її словами, він ледве тримався на ногах і розмахував посвідченням помічника голови Ради ветераном МВС України.

Після ДТП Федорко зателефонував своєму знайомому, який приїхав і почав розповідати поліції, що за кермом був він, а не ветеран МВС.

Коли Федорка доставили для огляду (на предмет наявності алкоголю в крові) в лікарню, він звідти просто втік! Точніше – відбили власні охоронці. Силою", - пише Кошкіна.


Фото: tsn.ua/

Теги: , помощь, журналист, МВД, удостоверение, ДТП
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх