Ситуація на Азовському морі критична, українців попередили про нову загрозу

09.07.2018 08:45
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Ситуація на Азовському морі критична, українців попередили про нову загрозу

Відпочиваючі на Азовському узбережжі продовжують ігнорувати елементарні правила безпеки.

Про це повідомляють рятувальники. Так, за минулу добу на Азовському морі в Запорізькій області сталося кілька надзвичайних пригод. В одному з таких випадків загинув чоловік. Ще один випадок стався в Приморську – там ледь не потонули троє відпочивальників. Рятувальникам вдалося врятувати 40-річних чоловіка і жінку з 16-річною дівчинкою, яких віднесло на матраці у відкрите море. Їх виявили на відстані 1300 метрів від суші і на моторному човні доставили на берег. Від медичної допомоги врятовані відмовилися.

А у вівторок, 2 липня, близько 15 години дня між Бердянськом і селом Азовське, в районі табору “Мрія”, на сушу викинуло тіло 7-річного хлопчика. За попередньою інформацією, це дитина, яка зникла в морі 1 липня в районі 3 дамби пляжу АКЗ, де вона купалася разом з дідусем і старшим братом. За даними рятувальників, під час купання 79-річний дідусь потонув, а його 7-річний внук зник у морі. Старший хлопчик залишився живий.

ГУ ДСНС України у Запорізькій області просить громадян бути обережними та дотримуватись правил безпеки поведінки на водних об’єктах.

Також рятувальники і синоптики попереджають про те, що на запорізькі курорти насувається негода. Вона зіпсує вихідні жителям і гостям Запорізької області, особливо курортникам на Азовському узбережжі.

 

Источник: https://from-ua.com 



Теги: Донбасс, Азовское море, угроза
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх