Через політичні скандали у США найбагатші люди світу збідніли на 35 мільярдів доларів

18.05.2017 19:02
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Через політичні скандали у США найбагатші люди світу збідніли на 35 мільярдів доларів

Загальний дохід п'ятисот найбагатших людей планети внаслідок вчорашнього обвалу на фондових ринках США і ряду інших країн зменшилася приблизно на 35 млрд. доларів внаслідок скандалів навколо адміністрації глави Білого дому Дональда Трампа. Про це свідчать дані відповідного індексу Bloomberg Billionaires, передає replyua.net.

У відповідності до наявної інформації, найбагатша в світі людина, засновник Microsoft Білл Гейтс зі статком, що оцінюється в 86,8 млрд. доларів зв'язку з падінням вартості акцій заснованої ним компанії на 2,8 відсотка, втратив майже один мільярд доларів.

Більше 1,7 млрд. доларів втратив засновник Amazon Джозеф Безос, опустившись в рейтингу найзаможніших у світі людей з другої на третю сходинку. Акції онлайн - рітейлера впали в ціні вчора, 17 травня на 2,2 відсотка. Майже 355 млн доларів склали втрати АМАС Ортеги, іспанського мільярдера володіє рітейлером Inditex. Мультимільярдер займає друге рядок в рейтингу найбагатших людей світу. Повідомляється, що найбільше через падіння індексу постраждав засновник світової соцмережі Facebook Марк Цукерберг. Акції цієї компанії подешевшали вчора на 3,3 відсотка. У зв'язку з цим втрати Цукерберга склали близько 2 млрд. доларів.



Теги: политика, США, Донбасс, скандал
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх