Прес-центр штабу АТО: станом на 18:00 ворог вдарив 19 разів

17.04.2016 18:15
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Прес-центр штабу АТО: станом на 18:00 ворог вдарив 19 разів

Сьогодні, 17 квітня, станом на 18.00, обстановка в зоні проведення антитерористичної операції порівняно з попередніми днями дещо стабілізувалась.

Як повідомляє прес-центру штабу АТО. з ранку виконавці кремлівського плану завоювання Донбасу застосовували зброю проти українських воїнів 19 разів. 

"Ранок на Луганщині розпочався з вогневого удару по захисниках Кримського з напрямку Фрунзе. Саме тут ворогом було здійснено прицільний вогневий удар з мінометів калібру 82мм. Після відкриття нашими бійцями вогню у відповідь з АГС – обстріли припинилися.
На інших ділянках фронту бойовики використовували для обстрілів протитанкові ракетні комплекси, кулемети, гранатомети та стрілецьку зброю. Зокрема, в Луганському, Авдіївці, Широкіному, Старогнатівці, Ленінському, шахті Бутівці, а також Мар’їнці.
Кристуючись зменьшенням кількості обстрілів у зоні АТО підрозділи Збройних Сил України поповнюють боєприпаси та майно, відновлюють військову техніку.
Також цими вихідними групи цивільно-військового співробітництва силами ремонтних бригад відновили постачання води в районі Зайцевого. А вже завтра роботи з допомоги місцевому населенню з газо та електропостачання плануються на інших напрямках", - повідомлє прес-центр.



Теги: Донбасс, война, АТО, боевики, обстрелы
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх