Бригинець: про спецоперацію по легалізіції Захарченка

08.06.2016 08:06
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Бригинець: про спецоперацію по легалізіції Захарченка

Народний депутат України, поет, прозаїк та журналіс, позаштатний радник міністра інформаційної політики в зоні АТО Олександр Бригинець прокоментував заяву Героя України Надії Савченко що до переговорів с керівниками терористичних "ДНР" та "ЛНР".

Ось, що пише Бригинець:

"Савченко, на відміну від усього світу, готова визнати Захарченка офіційною переговорною стороною. Захарченко одразу ж погодився. Впевнений, зустріч Савченко і Захарченко відбудеться і останній за сценарієм Путіна звільнить чимало полонених. І заволають: як чудово говорити з Захарченко, з ДНР, а не з Путіним і РФ, ось хто може усе вирішити!!!
Інша відома жінка розповідала мені, що їй проронували публічно подискутувати з Захарченком в обмін на звільнення полоненого. Не погодилася.... Бо вважала це торгівлею полоненими... 'В торгівлі людьми я участі не беру' - сказала.
У спецоперації по легалізіції Захарченка і у прямому/непрямому схилянні суспільства до прямих переговорів з маріонетками, а не ляльководом Путіним, вже закликали деякі відомі особистості, які після цього геть зникли з публічної сфери. Це радує... Радує, що суспільство не довіряє кумирам-агітаторам і має свою думку!
Савченко зустрінеться з Захарченком. Але це нічого не дасть ані Захарченку, ані Путіну, ані Медведчуку...
Згадую першу прес-конференцію Савченко. Там є про все, що вона тепер робить... В тому числі і про заплановану зустріч з Захарченком.... В тій прес-конференції прошиті усі її плани на майбутню діяльність... Тож, ніякої спонтанності не шукайте... Вона зразу говорила: я змушена буду зробити те від чого ви усі відвернетесь...
Те, що ми знали про Савченко раніше показувало нам одне... Те, що ми чуємо зараз, говорить про те, що ми знали не все і не всі процеси розуміли до кінця".



Теги: Украина, Донбасс, Александр Бригинец, ДНР, ЛНР, Надежда Савченко, Захарченко
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх