Маріупольські поліцейські пройшли перевірку на боєготовність (ФОТО)

08.08.2016 14:11
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Маріупольські поліцейські пройшли перевірку на боєготовність (ФОТО)

У Маріуполі відбулися командно-штабні навчання поліцейських. Особовий склад обласного главку поліції та Маріупольського гарнізону було піднято по тривозі. Про це повідомляє відділ комунікацій поліції Донецької області.

У місці збору було розгорнуто оперативний штаб на чолі з начальником ГУНП в Донецькій області В’ячеславом Аброськіним. Керівники підрозділів доповіли генералу про стан готовності наявних сил та засобів.

Прибув транспорт – військові КрАЗи, які у разі екстремальної ситуації можуть швидко перекинути до 100 чоловік підкріплення у будь-яку точку регіону. Було підготовлено до виїзду спецтехніку - два БРДМи та машину зв’язку. Фахівці налагодили захищений радіозв’язок. У Мангуші було виставлено пости на в’їзді та на виїзді з селища.

Штаб, розгорнутий на території главку, узагальнив всю інформацію, та зробив розрахунок сил для ефективного керування ними. Перевірено логістику підрозділів, наявність техніки, радіозв’язку, забезпечення особового складу медичними препаратами.

" Поліція Донеччини тим й відрізняється, що має бути готовою до відбиття нападу агресора, до роботи під обстрілами. Керівники підрозділів повинні знати, як швидко підняти свій особовий склад для виконання завдань у разі загострення оперативної обстановки. Наше завдання – відпрацювання чіткого алгоритму дій, аби максимально швидко сформувати бойову одиницю, здатну негайно виступити на допомогу військовим та захист людей", - зазначив генерал.

В’ячеслав Аброськін також наголосив, що усі командири мають пройти навчання у військових інструкторів, аби у разі необхідності вміти керувати спецтехнікою, працювати з військовими картами та діяти у чіткій координації зі Збройними силами та Нацгвардією.

За годину від сигналу тривоги підрозділи оперативної зони були готові до дій в екстремальній ситуації.


Фото: www.dn.npu.gov.ua/

Теги: Донбасс, Мариуполь, полиция, учения, боевая готовность
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх