Аброськін: "Найбільше нарікань від жителів викликають працівники колишньої ДАІ"

19.10.2016 10:44
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Аброськін: "Найбільше нарікань від жителів викликають працівники колишньої ДАІ"

Начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області, генерал поліції В'ячеслав Аброськін повідомив, що до нього звертаються громадяни області зі скаргами на дії деяких працівників поліції.

"Триває процес очищення лав поліції Донецької області від тих, хто не зрозумів, що "карати та кришувати" більше не вийде. Найбільше нарікань від жителів викликають працівники колишньої ДАІ, - повідомив генерал - Тому саме з цього підрозділу ми почали реформування. Крок за кроком ми форматуємо його. Підрозділ вже неодноразово проходив оптимізацію, але негатив залишається".

Аброськін підкреслує, що поліція виступає за перевірки та документування діяльності співробітників, які причетні до корупційних схем та інших порушень.

"Принципово надаємо сприяння у викритті фактів перевищення повноважень та злочинних дій таких працівників. Тільки протягом останніх двох місяців встановлено низку осіб, які причетні до отримання незаконної вигоди. І такі "працівники" зводять нанівець роботу цілого колективу поліції Донецької області. Поки одні затримують терористів та їхніх посібників, розкривають вбивства, працюють на лінії бойових дій, під обстрілами, ризикуючи життям, окремі особи "сидять у кущах" та наживаються за чужий рахунок, - пише генерал на своій сторінці у "Фейсбуці". - Якщо вам відомі факти неправомірних дій працівників поліції Донеччини, звертайтесь на наш телефон довіри 0-800-505-102. По кожному повідомленню буде проведена перевірка".



Теги: Донбасс, , коррупция, Аброськин, жалобы
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх