Жебрівський зробив рейд по особливих школах Донеччини

05.11.2016 23:47
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Опорна школа в Билбасівці.
Опорна школа в Билбасівці.

Голова Донецької ОДА Павло Жебрівський перевірив, як йдуть ремонти у опорних школах краю.

Свої враження губернатор виклав на сторінці в "Фейсбуці":

"Те, як ми зробимо і яким змістом наповнимо сьогодні школи, значною мірою визначить те, яким буде наше суспільство через 15-20 років. Продовжую тримати на контролі формування та модернізацію опорних шкіл Донеччини. Учора по дорозі у Мар’їнку оглянув як йде робота в школі Вугледара. Зараз тут проводять внутрішні роботи. Готуються до заміни опалення та повної реконструкції даху. Постійно наголошую і замовникам, і підрядникам: роботи по школах треба робити одночасно. Робиш внутрішні роботи, паралельно йде утеплення стін ззовні. Поки погода – треба робити перекриття даху. Ну і впорядкування прилеглої території.
Сьогодні був у Билбасівці. Хороші враження від темпу робіт по цій опорній школі. Встановили вікна з двокамерними склопакетами. Утеплюють стіни, реконструюють котельню. Готуються до заміни системи опалення усередині. Вже замінили теплотрасу: поставили термоізольовані труби. Тепловтрати будуть практично нульові. Одночасно роблять ремонт третього поверху. І потроху будуть йти униз.
Опорна школа в Часовому Яру. Вікна замінені, дах перекривають. Замінили систему опалення всередині. Замінили каналізаію. Роблять ремонт усередині. Кажуть, що до середини грудня завершать. Подивлюсь.
Іллінівка. Утеплюють стіни і одразу штукатурять. Змушені будемо замінити склопакети у вікнах, які встановили кілька років тому - бо вони однокамерні. Це для школи не підходить, потрібно двокамерні. Зараз йде заміна котельні.
Костянтинівська ЗОШ №1. Роботи відстають від графіку. А нам ще тут реставрувати басейн потрібно. Наступного тижня будуть замінювати вікна. І почнуть перекривати дах. Обов’язково приїду подивитись.
Дружківка. Вікна замінені, утеплюють зовнішні стіни, роблять ремонт усередині. Дав вказівку зробити Індивідуальний тепловий пункт. За один опалювальний сезон він себе окупить.
Працюємо далі".



Теги: Донбасс, ремонт, губернатор, Жебривский, опорные школы
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх