В Україні скоро можна буде подивитись на латання доріг онлайн

10.04.2017 20:00
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
В Україні скоро можна буде подивитись на латання доріг онлайн

Представництво міністерства інфраструктури України розповіло про співробітництво з Південною Кореєю, результати якого дозволять подивитися, як латають українські автошляхи онлайн, інформує replyua.net з посиланням на ВВС.

Відповідну інформацію оприлюднив керівник профільного українського відомства Володимир Омелян. За його словами, сторони наразі працюють над розробкою системи, що має дозволити в режимі реального часу спостерігати за кожною з ділянок доріг, які на даний момент ремонтують. Крім того, система дозволити моніторити такі фактичні дані, як замовлення робіт, проведення тендерних конкурсів, інформацію щодо матеріалів, що використовуються під час ремонту. У пілотному режимі ця система має запрацювати вже до кінця поточного року.

Варто нагадати що раніше очільник українського уряду Володимир Гройсман заявив, що в 2017 році на ремонт українських автошляхів заплановано виділити з держбюджету 30 мільярдів гривень. Міністр інфраструктури Володимир Омелян в свою чергу зазначив, що 95 % дорожнього покриття України знаходиться наразі у поганому стані. 



Теги: Украина, Донбасс, дороги, ремонт дорог
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх