Порошенко з дружиною поповнили бібліотеку книгами з Книжкового Арсеналу

21.05.2017 17:30
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Порошенко з дружиною поповнили бібліотеку книгами з Книжкового Арсеналу

Президент Петро Порошенко разом із дружиною Мариною Порошенко відвідав VII Міжнародний фестиваль Книжковий Арсенал, який в ці дні проходить у Києві і зібрав тисячі любителів книги. Про це повідомляє прес-служба АП.

"Вражений неймовірною атмосферою. Довга черга на вхід в Книжковий Арсенал - єдина черга, яка мене радує", - сказав Порошенко.

Президент придбав книги про історію мистецтва, зокрема Казимир Малевич. Київський період 1928-1930 рр, Каталог Чисте мистецтво, Decommunization Ukrainian Soviet Wallstone і багато інших.

Порошенко поспілкувався з багатьма видавцями та авторами книг. Зокрема, з відомим дисидентом і народним депутатом багатьох скликань, борцем за незалежність України Левком Лук'яненком, авторами книги-хроніки про сучасну українську війну за незалежність Савур-Могила. Військові щоденники.

Президент також придбав багато дитячих книг, у тому числі відомого дитячого видавництва А-Ба-Ба-Га-Ла-Ма-Га. Серед книг, які поповнили бібліотеку президентського подружжя - вже відомий український комікс в жанрі альтернативної історії Воля. The will, книги з історії України, велика кількість книг художньої літератури.

На Книжковому Арсеналі президент з дружиною ознайомилися з майже усіма виставковими експозиціями, оглянули виставку Енеїда Базилевича, присвячену історії створення ілюстрацій і макету книги до поеми Івана Котляревського, інші виставки. Вони також поспілкувалися з відвідувачами фестивалю.

Источник: nv.ua



Теги: Украина, Донбасс, книги, Порошенко
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх