У Генштабі назвали кількість російських військових на Донбасі

09.09.2017 18:13
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
У Генштабі назвали кількість російських військових на Донбасі

Наразі на окупованих територіях Донбасу перебуває близько 6 тисяч російських військовослужбовців та до 40 тисяч бойовиків, заявив речник Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов.

"До 6 тисяч російських військовослужбовців перебувають на тимчасово окупованій території Донбасу і до 40 тисяч російсько-терористичних бойовиків, а також місцевих маргіналів, які виконують завдання у складі першого та другого армійських корпусів, які функціонально підпорядковуються ЗС Росії", - сказав він в інтерв’ю Радіо Свобода.

Він зазначив, що російські кадрові військові не припиняють прибувати на окуповані території Східної України, в тому числі і керівний склад.

"Є безпосередні військові керівники, які на рівні від командира роти і вище, виконують завдання за принципом "відрядження" на певний час", – зазначив Селезньов.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко під час зустрічі з міністром оборони США Джеймсом Маттісом 24 серпня у Києві заявляв про близько 3 тисяч російських кадрових військових, які воюють на Донбасі.

Источник: nv.ua



Теги: Россия, Донбасс, военные, Генштаб
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх