Вперше в Україні суд конфіскував квартиру за сепаратизм (ВІДЕО)

11.03.2024 17:00
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Вперше в Україні суд конфіскував квартиру за сепаратизм (ВІДЕО)

Вперше в Україні за сепаратизм конфіскували квартиру. У Вінниці суд відібрав житло у 80-річної пенсіонерки, яка підтримувала Росію і кликала Путіна. Оскільки жінка втекла до Росії, у Вінниці її судили заочно. Окрім конфіскації майна, пенсіонерку засудили до чотирьох років позбавлення волі.  Про це повідомляє ТСН.
Алла Стадницька поїхала до дітей, які мешкають в РФ, ще до великого вторгнення, під час пандемії коронавірусу, і додому так і не повернулася.
Слідчі з'ясували, що 80-річна вчителька з Вінниці через російську соціальну мережу "Однокласники" закликала Путіна прийти та врятувати "бандерівську Україну" та підтримувала вподобайками завойовницькі настрої інших росіян, які робили ворожі дописи про Україну.
Стадницька десятки років викладала фізику в українській школі. Виїхавши до Росії, вона почала схвалювати дописи, в яких ініціаторами російсько-української війни зазначається не Російська Федерація, а президент України та проукраїнськи налаштоване населення.
СБУ у Вінницькій області, зібравши усю доказову базу, направила до суду справу проти колишньої вчительки. Жінку заочно засудили до чотирьох років позбавлення волі з конфіскацією усього майна.
Конфісковану квартиру вінничани пропонують віддати комусь із ветеранів війни, хто потребує житла.



Теги: суд, конфискация, квартира, сепаратизм
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх