Губернатор Луганщини оголосив "політичну дієту" в області

13.09.2016 16:38
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Губернатор Луганщини оголосив "політичну дієту" в області

Про це він повідомив на своїй сторінці у facebook.

"Сьогодні провів розширену апаратну нараду за участю міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Вадима Черниша.
На нараді заслухали і обговорили питання стану підготовки об’єктів житлово-комунального та дорожнього господарств Луганської області до опалювального сезону 2016-2017 років, використання коштів, передбачених бюджетними програмами на поточний рік, та виділення земельник ділянок учасникам АТО.
Усіх доповідачів - керівників профільних департаментів та управлінь, керівників міст та підприємств області - попросив не згладжувати ситуацію, а винести на обговорення проблемні питання та пропозиції з їх вирішення. Важливо надати повну інформацію міністру, щоб він міг на рівні Києва підняти питання, які перебувають у компетенції Уряду чи Парламенту.
На мені лежить особлива відповідальність перед жителями нашого регіону. Я не допущу, щоб люди, які постраждали від війни, страждали від байдужості та безвідповідальності місцевих депутатів і чиновників. А сьогодні, на жаль, так відбувається у Сєвєродонецьку та Лисичанську. На рахунках цих міських рад лежать невикористані мільйонні кошти, а ні порядку в містах, ні належного фінансування об’єктів ЖКГ та інфраструктури немає. 
Коли політичні амбіції та інтереси беруть гору над інтересами людей та держави, треба вживати заходів. Тому я оголошую ПОЛІТИЧНУ ДІЄТУ на Луганщині. Досить керуватися політичними амбіціями, треба братися до справи! Це моя чітка позиція як губернатора". - написав Гарбуз.


Фото: ru.slovoidilo.ua/

Теги: Донбасс, губернатор, Луганская область, диета, совещание
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх