Кого затримали в прифронтовій Авдіївці

05.11.2016 11:59
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Кого затримали в прифронтовій Авдіївці

Правоохоронці у прифронтовому місті затримали громадян, які зберігала та носили із собою ніж саморобного виробництва, а також нарковмісну рослину.

Співробітниками зведеного загону ГУНП в Донецькій області у прифронтової Авдіївки затримано чоловіка, який незаконно зберігав та носив із собою ніж саморобного виробництва. Минулого дня під час патрулювання вулицями Авдіївки, правоохоронці звернули увагу на чоловіка, який занервував, побачивши їх.

Під час перевірки документів підозрілого та огляду його особистих речей було встановлено, що чоловік має при собі саморобний ніж.

Хазяїном забороненого предмету виявився 34-річний місцевий мешканець. Чоловік пояснив, що наміру на скоєння правопорушення не мав та не знав, що для носіння такого ножу потрібен відповідний дозвіл.

Достовірність показань правопорушника буде встановлена в ході слідства. Заборонений предмет вилучений та направлений на експертизу.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або арешту на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк від двох до п'яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Також вчора під час відпрацювання прифронтової Авдіївки правоохоронці звернули увагу на підозрілого чоловіка, який знаходився біля зупинки громадського транспорту. Співробітники поліції вирішили перевірити його документи. Під час перевірки та бесіди з чоловіком, вартові порядку з’ясували, що в поліетиленовому пакеті, який він тримав в руках, знаходиться висушена конопля. 36-річний чоловік пояснив, що нарковмісну рослину знайшов та залишив для особистих потреб.

Вилучена речовина направлена на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. Правдивість свідчень правопорушника буде встановлено в ході слідства.

Інформація за даним фактом внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту" Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до 3 років позбавлення волі.



Теги: Донбасс, Авдеевка, наркотики, полиция, нож
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх