Жебрівський: "Сьогодні за шість годин об’їхали 10 об’єктів"

05.11.2016 19:02
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Так виглядає зараз міст у Семенівці біля Слов'янська.
Так виглядає зараз міст у Семенівці біля Слов'янська.

Сьогодні,5 листопада, голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський об’їжджав об’єкти в області, відбудова яких фінансується з державного та обласного бюджетів.

Ось, що розповів голова ОДА:

"Мушу їздити і "надихати" підрядників, проектантів, голів сільрад, міських голів, голів РДА, директорів шкіл. Інакше, принаймні поки що, не працює. Я хочу результату. Хочу щоб тут були відбудовані мости, відремонтовані дороги, реконструйовані міські парки та очисні споруди, відновлені зруйновані рашистами житлові будинки. А найбільше хочу, щоб тут були модерні україномовні школи. Школи майбутнього. Тому їжджу і "надихаю" своєю увагою та постійним контролем. Сьогодні за шість годин об’їхали 10 об’єктів.
Спочатку про мости. (Усі вони були висаджені у повітря рашистами, які утікали перед наступом нашої армії літом 2014).
Роботи на мості у Семенівці, біля Слов’янська йдуть за графіком. Вже встановлено берегові опори та завершують монтаж проміжних опор на суші. Зараз йде підготовка до встановлення опор посеред ріки. Паралельно йде ремонт дороги до мосту з обох боків. У понеділок дорожники почнуть класти верхній шар асфальтобетону.
У Закітному, біля Сіверська. Міст довжиною 301 метр через Сіверський Донець. Зараз укріпляють проїзну конструкцію моста та трошки розширюють її - на один метр міст стане ширшим. Йде монтаж опор знищеного прольоту. Усі необхідні конструкції і матеріали завезено на об’єкт.
Міст на околиці Сіверська, по дорозі на Званівку. Так виглядає, що цей міст ми здамо в експлуатацію найшвидше Будівельники встановили берегові опори, завершують монтаж проміжних. На об’єкт завезено усі прольотні конструкції.
Будівельники мусять дотримати слова. У грудні будемо здавати мости в експлуатацію".



Теги: Донбасс, ремонт, реконструкция, строительство, губернатор, Жебривский, мосты
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх