Кум Путіна має вплив на Порошенка

10.06.2016 13:12
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Кум Путіна має вплив на Порошенка

Член гуманітарної підгрупи в Мінську Віктор Медведчук має вплив на президента України Петра Порошенка і отримує з цього свої преференції. Про це пише "Українська правда".

Медведчук, за словами співрозмовників "Української правди, в оточенні Порошенка сьогодні виступає головними комунікатором у відносинах між офіційними Києвом і Москвою.

"Порошенко дослухається до нього в питаннях врегулювання ситуації на Донбасі, в питаннях проведення там виборів, саме Медведчук був головним комунікатором у поверненні в Україну Надії Савченко. І президент, що головне, у його випадку завжди виконує взяті на себе домовленості", — розповіло про роль Медведчука джерело УП в АП.

В якості прикладів співрозмовник навів історії, пов'язані з поставками вугілля з окупованої території під виглядом вугілля з ПАР, а також угоду з продажу нафтопродуктопроводу "Прикарпатзахідтранс".

Як показали журналістські розслідування, в обох випадках оборудками займалися люди з оточення Віктора Медведчука.

"Для того, щоб провернути схему з вугіллям із зони АТО, потрібно мовчазна згода, як мінімум, міністра енергетики, який, як відомо, був призначений за квотою президентської БПП", - заявив один з учасників ринку, який попросив не називати свого імені.


Фото: ipress.ua/

Теги: Донбасс, влияние, Порошенко, Медведчук
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх