Американський експерт розповів, чому Росія розпадеться

08.05.2017 18:15
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Американський експерт розповів, чому Росія розпадеться

На думку американського політичного експерта Джеймса Смарта, розпад Росії може статися через тривалих воєнних дій або через економічної катастрофи, і це лише питання часу. Як інформує replyua.net з посиланням на деякі українські засоби масової інформації, політолог підкреслив, що найбільшою загрозою залишається крах економіки.

«Економічна катастрофа - найбільша загроза для Володимира Путіна. Коли людям нема чим харчуватися, вони готові піти проти влади. Всі історичні революції - французька або американська - мали на той економічні причини»,- заявив Смарт. За його словами, всі великі імперії рано чи пізно розпадалися, і досить згадати історію Французької, Британської, Римської та Єгипетською імперій, оскільки в них відбувався колапс через тривалs війнb або через крах економіки.

Нагадаємо, що припущення про крах Росії також висловлював Михайло Сава, ще один відомий політолог. На його думку, розпад РФ може відбутися після того, як в наступному році росіяни знову проголосують за Путіна, і через нетривалий час від Росії відокремляться відразу кілька регіонів. 



Теги: политика, Россия, Донбасс
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх