Імунітет людини - захист від вірусів і бактерій

16.06.2010 18:17
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт

В сучасних умовах зміцнити власний імунітет, який людина використовує захищаючись від вірусних хвороб, надзвичайно складно. Екологія, стреси, інформаційні перевантаження, лікарські препарати, комп'ютери, телефони та інші чинники пригнічують його, тому сучасній людині уникнути їх неможливо. Для ефективного зміцнення імунітету необхідний системний і збалансований підхід, так як захисна система організму дуже вразлива і важко піддається відновленню та зміцненню.

В зв'язку з цим фахівцям НПО "Екомед" був розроблений фітоконцентрат «Джерело-І (Immunoxel)»- новий представник сімейства "Джерело". Він містить комплекс натуральних рослинних компонентів (водно-спиртові екстракти бруньок сосни, листя алое, берези, кропиви, трави ехінацеї, звіробою, золототисячнику, полину звичайного, суниці, череди, квіток нагідок, плодів обліпихи, фенхелю, шипшини, ялівцю, кореня елеутерококу, оману, родіоли, солодки, чаги), які забезпечують відновлення та зміцнення всіх ланок імунітету, сприяють покращенню захисних бар'єрних функцій слизових оболонок організму (дихальні шляхи, кишечник), формуванню адекватної і швидкої імунної відповіді. І дійсно, результати багаторазових клінічних апробацій фітоконцентрату "одноголосно" довели безпечність та високу ефективність його при різних вірусних та мікробних інфекціях.

Джерело-I

Фітоконцентрат «Джерело-І (Immunoxel)» може застосовуватись самостійно і в складі комплексної терапії вірусних захворювань населенням різних вікових груп, тому що не має побічних дій, а також - для нормалізації обміну речовин та виведення токсинів в поєднанні з фітоконцентратом  "Полінорм".

Полинорм

Запитуйте в аптеках міста:

Консультативно-діагностичні центри «Екомед» в  м. Київ(044):463-06-30, 585-41-07.

www. ekomed.com.ua, e-mail:[email protected]

Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи № 05.03.02-04/60712 від 13.12.2006 р.



Теги: , иммунитет, лечение, фитотерапия
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх